Gezond afvallen in Amersfoort, Vathorst, Zeist, Utrecht, Gooi e.o. door hypnotherapie

  • Afvallen & Gewichtsbeheersing BDE boulimia anorexia
  • Afvallen & Gewichtsbeheersing BDE boulimia anorexia
  • Afvallen & Gewichtsbeheersing BDE boulimia anorexia
  • Afvallen & Gewichtsbeheersing BDE boulimia anorexia
  • Afvallen & Gewichtsbeheersing BDE boulimia anorexia
Afvallen door hypnotherapie

Wonderdiëten werken niet. Dat is het slechte nieuws, maar ik kom zo met het goede nieuws De meeste mensen vervallen na kortere of langere tijd weer terug in hun oude eetgewoonten. Het jojo-effect treedt op waarbij je weer terugkeert op het oude gewicht en uiteindelijk naar een nog hoger gewicht. Tijdens het lijnen gaat het lichaam namelijk vooral spierweefsel afbreken en slechts in minder mate vetweefsel. Het lichaam gaat naar een lager stofwisselingsniveau en de kilo’s vliegen er na een tijd weer aan. Omdat het lichaam door veelvuldig lijnen zuiniger met energie uit voedsel omgaat, zal lijnen in de meeste gevallen uiteindelijk niet tot gewichtsafname, maar juist tot gewichtstoename leiden. Bovendien treedt er bij snel lijnen vetafzetting in de bloedvaten op, waardoor de kans op hart- en vaatziekten toeneemt.

Dan nu het goede nieuws. Denk je slank! En hoe doe je dat? Eetpatronen worden beheerst door emoties en de sleutel daarvan ligt in de hersenen. Emotie-eten, troost-eten, stress-eten het is je allemaal bekend, maar de sleutel naar een gezonder eetpatroon lijkt zoek. De oplossingen liggen in jezelf, maar zijn verborgen geraakt in het onbewuste. Hypnotherapie kan de sleutels aanreiken om de oplossingen in het onbewuste bewust te maken, waardoor een blijvend gezond eetpatroon kan worden ontwikkeld.

Als hypnotherapeut heb ik ook op universitair niveau voedingsleer gestudeerd . Ik kan u maatwerk-oplossingen aanbieden om op een verantwoorde manier gestaag af te vallen en ook op het gewenste gewicht te blijven. U krijgt niet alleen grip op uw eetpatroon, maar vooral ook grip op uw leefpatroon, waardoor de energie die verdween bij het in stand houden van de eetstoornis nu gebruikt gaat worden om echt gezond te gaan leven.

Hierbij is genieten van eten zeker geen taboe.

Denk je slank door hypnotherapie. Blijf niet uitstellen en afstellen, maar neem contact op.

Naast afvallen is ook gewichtsbeheersing mogelijk bij eetstoornissen zoals: boulimia nervosa, eetbuistoornis (Binge Eating Disorder (BED)) en anorexia nervosa.

Dr. Fons de Vries

Praktijk Mental Balance
AVAR-Keurmerk

FAQ afvallen door hypnotherapie...

Boeken over afvallen door hypnotherapie...


Gezond afvallen door hypnotherapie in Amersfoort, Vathorst, Leusden, Zeist, Utrecht, Gooi, Gelderland e.o.